Per la Txell

No, no podia saber que marxava.

Ho sabia? Ho pensava?

Potser sí que imaginava

que hi ha un camí que s’acaba, que quan hi poses un peu

ja no és possible tornar-ne.

Una veu, un xiscle agut, un somriure murri.

Sempre una immensa rialla.

Inclús callant, inclús cansada,

impossible no copsar la seva força,

la seva ma estesa,

una empenta esbojarrada.

Amiga, companya, com deies tu, suprana.

Canta, riu, xiscla.

Des d’on siguis, amb nosaltres.

Autor: Marta Estrada Galán
Dicen que algunos niños nacen con un pan bajo el brazo. Yo asomé al mundo con un libro y un cuaderno, solo que no me enteré hasta que a los once años comencé a devorar novelas y a escribir historias como si no hubiera un ayer en que también podría haberlo hecho. Luego llegó eso que llamamos vida, donde entre lectura y lectura, me convertí en lo que soy: escritora, aficionada a los paseos, a mantenerme en forma, al canto y al radioteatro, integrante de un coro y madre a tiempo total. Convivo con mis dos hijos, mi gata Nara y mis amigos que, aunque en la distancia, siempre están a mi lado.

Los lectores piensan

 1. …Cada matí és un regal… ???? Txell????
  Em quedo amb la teva frase que sempre t’acompanya i tanta força et dona, com el teu simbol, el trèvol que portem las dos al mateix lloc tatuat; pero amiga, avui no ha sigut un matí de regal precisament… t’has anat i ens has deixat.
  Encara no m’ho puc creure, sembla tot un malson, vull tornar a aixecar-me i veure que tot es mentira. T prometo que ho he intentat pro no, la realitat es aquesta, ja no estàs aquí, la vida és i a vegades resulta així d’injusta….
  La vida es efímera i crec q tu ho tens molt clar, perque la teva forma de viure i fer-nos viure als teus amb tu, ha sigut sempre molt especial i plena de passió del teu cor sincer i ple per tot i tots nosaltres.
  Tu sempre has sentit i viscut tot al màxim, perque com tu dius, l’ara es lo més important i així ens ho has fet sentir i aprendre amb tu. Hi ha alguna cosa més important que l’ara i el que sents?
  Gràcies per demostrar-nos que no.
  Ara allà on vagis canta, no deixis de fer-ho mai; riu, fes que tothom rigui amb tu com sempre ho fas; comparteix el bon rotllu per tot arreu regalant el cor tan gran que tens a tothom i segueix lliutant sempre per la llibertat!!!
  La resta del grup ens quedem aquí per ara, pro Txell, t’ho prometo que viurem com tu i amb la teva alegría i tinguis per segur que cada vegada que sonin els acords d’una cançó serà dedicada a tu i la sentiràs allà on siguis. Tot i que t’en vas a contratemps, cantarem juntes i saps que escriurem la nostre cançó perque “juntes farem nostra la nit”.
  I com en el millor dels concerts de tots ara s’apaguen les llums i es baixa el teló…sent l’aplaudiment perquè aquesta vegada és tot per a tu. T’ho mereixes Txell!!!
  “Cada matí és un regal”… i així ho viurem!
  Ara t’ho dic jo a tu “Bon viatge Willy Foga”
  No t’oblidarem
  T’estimo amiga ????????

  Responder

Deja un comentario

Ir al contenido